Image
 
Image

MARINKOVIĆ NOMINOVAN ZA IZBACIVANJE, A SA NJIM ĆE SE BORITI ONA: Ivan održao predavanje prijateljima, a evo ko je još u PROBLEMU!Ivan Marinković je prvi nominovani zadrugar od strane učesnika rijalitija.

Sa njim u duelu će se naći i učesnica, koja je od publike dobila najmanju podršku.

- Meni je bila velika čast jer sam sedeo prvi put na ovoj strani sola. Svakoga sam saslušao, ali mi nije svačije mišljenje bitno. Zaključio sam tri stvari. Neki su govorili, iz strahopoštovanja, poštovanja i straha. Neki ljudi su zanemarili neke bitne činjenice. Sutra će ti ljuti prepričavati da su jednom Ivanu rekli da je 'majmun'. Razmisliću u narednom preriodu kako ću se ponašati prema njima. Neka se zapitaju moji prijatelji kako ću se ponašati prema njima - rekao je Ivan.

- Sada je vreme da čujete ko je drugi nominovani zadrugar. Ima dosta ugroženi, ali je prva među njima Maja Kovačević. Da li će Maja napustiti Belu kuću? - kazao je Milan.

- Ne bih imala ništa protiv. Jedna osoba u kući mi je od samog starta napravila boravak ovde nezamislivim. Morala sam da patim imam li šta da jedem. Nisam sebe pokazala onakvom kakva zapravo jesam. Mislim da sam zabavna i duhovita, ako je ovde kraj, drago mi je jer sam bila ovde - kazala je Maja.

- Maja Kovačević ostaje, Dijana je druga nominovana zadrugartka - kazao je Milan.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI