Image
 
Image

NADICA ADEMOV SE UDAJE ZA MILIONERA!? Pevačica otkrila kako izgleda njeno venčanje iz snova: Žurka će se održati u Istanbulu!Jedna od najpopularnijih mladih pevačica Nadica Ademov već neko vreme uživa u vezi sa partnerom kog krije od očiju javnosti.

Govori se kako je novi izabranik učesnice "Zvezda Granda" milioner, koji poseduje izuzetno uspešan biznis u Nemačkoj. Kako se Nadicina koleginica i drugarica Vanja Mijatović nedavno udala, pevačica je otkrila da li je ona spremna da stane na ludi kamen i kako će izgledati njeno venčanje iz snova.

 

- Svakako da će za venčanje biti žurka ovde, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i verujem da će se ostvariti. Gospodin pravi je tu, ja se nadam da će biti pravi, za sada je normalan. On je tu i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najverovatnije ću ispuniti svoju želju - kaže Nadica Ademov. Nadica nastupa skoro svaki vikend te važi za jednu od najangažovanijih pevačica, a otkrila je i kako dečko gleda na njen posao i da li u njihovoj vezi ima ljubomore.- Ljubomora je normalna stvar u životu.

 

 

Čak i neko ko se ne bavi ovim poslom ima taj problem u kući. Mi nemamo taj problem, on je čovek koji od početka zna kakav je moj posao i dobro je znao s kim ulazi u vezu. Kada ima vremena on prati mene, svakako ima svoj posao i nije iz ovog muzičkog sveta, ali kad god uklopimo vreme zajedno smo - izjavila je pevačica. Mnoge fascinira to što mlada zvezda krije svog partnera, te su počeli da joj broje prošle partnere, ali nju to uopšte ne dotiče.

 

- Samo neka broje, neka su oni živi i zdravi. Ja sam srećna i zaljubljena žena i meni je to najbitnije. Nikada u životu ne znaš da li je to to, ali kada je neko srećan tada treba najviše da ćuti. Što se mene tiče ja sam krila to tri godine, eto došao je taj period da se sazna za to i ja se nadam da će moja sreća da potraje večno, jer kad god da se saznalo nešto o mom privatnom životu to je znalo da pukne jako brzo – rekla je Nadica.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI