Image
 
Image

"NEMAM NIŠTA PROTIV SRBA, ALI DOSTA JE BILO" Ovaj čovek ne može da smisli kapitena Srbije: Snajder opet BRUTALNO ISPROZIVAO Tadića



Dežurni pljuvač Dušana Tadića ponovo u akciji!

Legendrni holandski fudbaler Vesli Snajder žešće nego ikad opeleo je po kapitenu Ajaksa i reprezentacije Srbije - Dušanu Tadiću.

Popularni "Kopljanici" neprepoznatljivi su ove sezone. Razočarali su partijama u Ligi šampiona, a ne blistaju ni u domaćem prvenstvu, gde zaostaju čak osam bodova za liderom Fejnordom i praktično su se oprostili od borbe za titulu.

Posrnuli Ajaks glavna je tema u holandskoj sportskoj javnosti, kritike pljušte sa svih strana, a pojedini "stručnjaci" dežurnog krivca za loše rezultate pronašli su u liku kapitena Dušana Tadića.

Glavni pljuvač Srbina postao je legendarni Holanđanin Vesli Snajder, koji ne krije netrpeljivost prema našem asu. Bivši fudbaler Ajaksa koristi bukvalno svaku priliku da isproziva Dušana Tadića, pa je to učinio i nakon remija Kopljanika na meču protiv Go Ahed Iglsa.

On je kritikovao novog trenera Ajaksa Džona Hejtingu što drži Tadića u igri.

"Jako mi se sviđa Džoni, ali ponovo vidim Alfreda Šrojdera. Prave se iste promene. Opet bi sve trebalo da se vrti oko Tadića. Nemam ništa protiv Srba, imam puno srpskih prijatelja, ali dosta je bilo. Ako počnete da tražite razloge zašto ne pobeđujete, Tadić je jedan od njih. Kao da Tadić mora da igra", odbrusio je Snajder.

Tadić je i ove sezone jedan od najboljih igrača Ajaksa. U svim takmičenjima zabeležio je devet golova i čak 19 asistencija, a samo u holandskom šampionatu ima osam postignutih golova i 16 asistencija.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI