Image
 
Image

NISTE ČULE ZA "A" TAČKU? Velika greška! Zahvaljujući NJOJ vrhunac traje i do 20 sekundi duže!Znate za klitoris, a verovatno i za G tačku. Sada na nju možete da zaboravite, jer postoji jedna druga tačka koja dovodi do orgazma koji se pamti.

Za A tačku je retko ko čuo, a seksolog Ivon Fulbrajt tvrdi da njena stimulacija daje najintenzivnije i najduže moguće orgazme. Ona se nalazi duboko u vagini, svega par centimetara posle G tačke, između grlića materice i bešike.

- Sastoji se od vrlo osetljivog tkiva koje vlaži kada se stimuliše, pa zato stimulacija ove tačke mnogo znači ženama koje imaju povremene ili stalne probleme sa suvoćom vagine - kaže seksualna savetnica Ada Kadel.

Kako ona dalje objašnjava, najlakše je pronaći ovu tačku tako što ćete prvo locirati G tačku, a potom pomeriti prst malo dublje. Prednost A tačke je što njenom stimulacijom orgazam traje 20 sekundi duže od običnog, kaže Ada, ali dodaje i da je teško ovu tačku locirati u prvih par pokušaja, pa savetuje da budete strpljivi.Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI