Image
 
Image

NJEGOVOJ BAHATOSTI NEMA KRAJA! Devito uništio lambordžini od 250.000 evra, a onda šokirao: "Nemam pare da plaćam ratu...Jedan od naših popularnijih repera, Devito, ne krije da uživa u plodovima vrednog rada i luksuznom životu, a mnoge je šokirao videom na kojem se može videti kako uništava "lambordžini" vredan 250.000 evra.

Devito je do sada imao nekoliko skandala, a sada je otišao korak dalje i novim snimkom šokirao svoje brojne fanove na društvenim mrežama.

Naime, Devito se zbog svog načina života često nalazi na meti kritika, pa se na društvenim mrežama neretko mogu naći komentari i prozivke zbog isticanja skupocene garderobe i satova, ali i luksuznih automobila koje poseduje.

Upravo jedan od njegovih četvorotočkaša bio je razlog za brojne prozivke, a internetom su počele da kruže spekulacije da je lambordžini kojim se pre nekoliko meseci pohvalio, zapravo nije u njegovom vlasništvu, već da je iznajmljen u jednom nemačkom rent-a-car-u.

Devito je sada odlučio da se oglasi ovim povodom i neočekivanim potezom u svom stilu svima uputio jasnu poruku. - Ljudi, sve sam pare pukao na album, nemam više da plaćam ratu - rekao je Devito, a potom plavim sprejem preko automobila vrednog 250.000 evra napisao "rent-a-car".

Podsećamo, Devito je nedavno sa svog Instagram profila obrisao sve objave, nakon čega su pojedini fanovi pomislili da je rešio da prekine svoju muzičku karijeru, dok je među brojnim komentarima na društvenim mrežama bilo i onih koji su tvrdili da se reper odlučio na ovakav korak jer je navodno bankrotirao. 


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI