Image
 
Image

Nova pesma Joce Crnog sprema se da osvoji scenu: Snimanje zanimljivog spota u pripremi, hit u najaviVeliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da je Joca Crni, talentovani pevač Woow Produkcije, upravo završio rad na svojoj novoj autorskoj pesmi.

Nakon višemesečnog truda, inspiracije i kreativnog rada, Joca je uspeo da kreira pesmu koja će sigurno osvojiti srca publike širom regiona. Njegov prepoznatljiv stil i emotivna interpretacija obećavaju da će ova pesma biti nešto posebno.

Ali, to nije sve! Trenutno se priprema snimanje spota za ovu pesmu, i možemo vam već sada reći da će to biti izuzetno zanimljiv i vizuelno atraktivan projekat. Woow Produkcija će se pobrinuti da spot bude prava vizuelna poslastica za sve gledaoce. Uz profesionalnu produkciju i Jocinu harizmu, sigurni smo da će spot biti pravi hit.

Očekivanja su velika, a prema rečima onih koji su imali priliku da čuju pesmu pre zvaničnog izlaska, radi se o potencijalnom velikom hitu. Joca Crni nas je već navikao na visok kvalitet i emotivne interpretacije, a ova pesma neće biti izuzetak.

Uz to, želimo da vas podsetimo da je Joca nedavno uradio sjajan cover za pesmu "Pijem, psujem, ludujem". Ako još niste, obavezno pogledajte ovaj cover ispod teksta i uživajte u Jocinom fantastičnom izvođenju.

Pozivamo vas da pratite radove Woow Produkcije i, naravno, Joce Crnog. Očekuje vas mnogo nove muzike, zanimljivih projekata i nezaboravnih trenutaka.

Ostanite uz nas za sve najnovije informacije, premijere i ekskluzivne sadržaje. Naša misija je da vam pružimo najbolju muziku i najzanimljivije priče iz sveta domaće estrade.

Vaš Pink Radio Team

Pogledajte video cover za pesmu "Pijem, psujem, ludujem"


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI