Image
 
Image

OTKRIVENO KO JE ZAPALIO LOKAL BAKE PRASETA: Oglasila se policija nakon PODMETANJA POŽARA u restoranu u ZemunuNa lokal koji nosi ime "Baka Prase" nedavno je nepoznata osoba bacila Molotovljev koktel nakon čega je izbio požar.

Sada je stiglo zvanično saopštenje iz MUP-a, a protiv tridesetčetvorogodišnjeg muškarca će biti podneta krivična prijava.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Odeljenja za istraživanje eksplozija, požara i havarija, u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom, podneće krivičnu protiv tridesetčetvorogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. On se sumnjiči da je 16. januara ove godine u noćnim satima, u Ulici Tošin bunar u Zemunu, namerno izazvao požar u jednom ugostiteljskom objektu.

Podsetimo, kako je Kurir prvi i objavio, ovi lokali nisu u vlasništvu Bake Praseta već je jutjuber sklopio dogovor s jednim imućnim Kinezom, koji je investirao novac u posao. Zaduženje Baka Praseta bilo je da reklamira taj brend. Navodno, za ovaj biznis dobio je 20.000 evra za tri meseca, koliko traje ugovor, a postoji mogućnost da se saradnja nastavi.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI