Image
 
Image

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE POGODIO ALBANSKU PEVAČICU U GLAVU! Otkriven identitet mladića i motiv napada na Bibi ReksuIncident koji se dogodio na koncertu albanske pevačice Bibi Rekse prilikom kojeg ju je nepoznata osoba pogodila telefonom u glavu, sada je rasvetljen i otkrtiven je muškarac koji je izvršio ovo delo.

Nikolas Malvanja iz Nju Džerzija uhapšen je i optužen za napad na pevačicu Bibi Reksu, nakon što ju je pogodio telefon u glavu tokom nastupa.Prema kancelariji okružnog tužioca Menhetna, Malavanja nije samo priznao da je bacio telefon već je takođe izjavio i da "mu je bilo zabavno da to uradi". Nikolas je optužen za napad i uhapšen je ubrzo nakon incidenta.

 

Trenutno, Malvanja je u policijskom pritvoru i optužen je 19. juna, u ponedeljak. Ko je Nikolas Malvanja?

 

 

Nakon što se desio incident i njegovo hapšenje, polako su počeli da se otkrivaju detalji i ko je zapravo Nikolas Malvanja, vinovnik incidenta na koncertu pevačice albanskog porekla. Malvanja je radnik u luksuznoj odgajivačnici pasa iz Nju Džersija. Trenutno se Malvanja suočava sa dve optužbe za napad, jednom optužbom za teško uznemiravanje i jednom optužbom za pokušaj napada. Pred sudom će se naći 31. jula. Nakon incidenta se ispostavilo da je Nikolas njen veliki fan, a iako je još uvek nejasno zašto je napadač napao Bibi Reksu, pretpostavlja se da je želeo da je spreči da siđe sa bine na kratku pauzu, dok je bila preblizu bini publike.

 

 

Podsetimo, kao što se može videti i na snimku koji se pojavio na Tviteru, u trenutku odigravanja incidenta Bibi se kretala ka publici simulirajući rukama dvoglavog orla, inače simbol Velike Albanije, kada ju je pogodio telefon, nakon čega je pala na pod. Pevačici su pritrčali da pomognu ljudi iz tima ne shvatajući šta se dešava budući da se sve odigralo brzinom svetlosti.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI