Image
 
Image

PODRŠKA PALOM BRATU! Navijač Fulama u ozbiljnom problemu zbog SRPSKOG GOLGETERA: Evo zašto mu žena preti razvodom!Najbolji strelac u istoriji Srbije Aleksandar Mitrović briljira u engleskom klubu, a prošle rešetanja mreža u prošlosezonskom izdanju engleskog Čempionšipa, nastavio je golgetersku seriju i Premijer ligi.

Opčinio je Mitrogol mnoge ljubitelje fudbala na Ostrvu, a najviše navijače pomenutog londonskog kluba. Jedan od njih se, međutim, zbog srpskog asa našao u problemu.

Na Tviteru je poručio sledeće:

- Žena mi preti razvodom jer je otkrila da sam na mobilnom telefonu promenio "skrinsejver" (animacija koja se pokreće kada ekran neko vreme "miruje"). Dosad je bila prikazivana fotografija s našeg venčanja, a sada je tu slika Aleksandra Mitrovića. Brak mi se možda završava, ali ljubav prema Fulamu je do kraja života.

Mnogi su, ne samo u Engleskoj, počeli da diskutuju o ovoj situaciji:

Jedna je iz Srbije, u kojoj je ovdašnji ljubitelj fudbala poručio:

"Podrška palom bratu".

A druga je reakcija samog fudbalskog kluba Fulam, za koji i igra Aleksandra Mitrović, a koji je, umesto da nekako uteši navijača, hladnokrvno stao na "stranu" srpskog golgetera, poslavši interesantnu poruku navijaču Fulama:

- Nije ona prava!


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI