Image
 
Image

Pojavila se prepiska u kojoj Car navodno traži Dalilin broj i vređa Aleks: "Pre ću da oženim Divnu DNK!"U medijima se danas pojavila vest da je zadrugar Filip Car tražio broj bivše devojke, Dalile Dragojević.

Podsetimo, pred kraj šeste sezone "Zadruge", Car je verio svoju trenutnu devojku, pobednicu rijalitija, Aleksandru Nikolić, a sada se pojavila prepiska u kojoj navodno on ističe da bi pre oženio Divnu DNK nego nju, kao i to da je video njen klip iz izolacije sa Zvezdanom.

 

- Pošaljite mi broj od Dakice. Vidite u grupi da me spojite sa njom - napisao je, kako se navodi, Filip Car, a na konstataciju da će uskoro biti oženjen, navodno je poručio: - Pre ću da oženim Divnu DNK nego Aleksandru. Kad sam saznao šta me je lagala u Zadruzi, nema ništa od svadbe - piše u porukama koje je objavio Hype. Filip se ovim povodom oglasio na Instagramu i demantovao da je reč o njegovim porukama. - Mršavo je to, mogli su se bar potruditi da bude uverljivije, pa paziti na pravopis, ja ne pišem ekavicom - poručio je Car.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI