Image
 
Image

ROBERT DE NIRO DOBIO SEDMO DETE u 79. GODINI: Niko nije znao ni da ima devojku - evo KO JE ONA! Glumac već ima šestoro dece sa tri različite žene



Legenda Holivuda Robert De Niro obelodanio je da je nedavno ponovo postao otac i dobio sedmo dete. Srećne vesti su došle prilično neočekivano - javnost uopšte nije znala da glumac ima stalnu partnerku, a još manje da čekaju bebu.

Podsetimo, De Niro već ima šestoro odrasle dece i to sa tri različite žene. Novinarka zabavne emisije ET Canada upitala je De Nira kako je biti otac šestoro dece, na šta je on jednostavno odgovorio da nema šestoro, već sedmoro dece, objasnivši da je nedavno dobio još jedno dete. Nije podelio detalje; ime bebe ni pol.

 

Pre nego što je šokirao novinare ovim priznanjem, glumac je govorio o roditeljstvu i tome kako veruje da treba voleti decu, ali takođe imati čvrstu ruku kada je to potrebno. "Nema načina da zaobiđite strogoću sa decom. Ne volim da postavljam pravila i slične stvari. Ali, ponekad jednostavno nemate izbora. Svaki roditelj će vam reći isto. Uvek želite da uradite pravu stvar i da verujete da su vaša deca dobra, a ne loša, ali ponekad je to nemoguće", rekao je on.

 

 

Oskarovac nije otkrio identitet majke svoje bebe, ali se veruje da je reč o Tifani Čen, instruktorki borilačkih veština. Par je fotografisan kako se drži za ruke u julu 2022, a u martu ove godine viđena je sa De Nirom kako napušta jedan prestižni restoran u Santa Monici. Tifani je tom prilikom nosila crnu haljinu i široki maslinastozeleni džemper koji je očito vešto sakrio njen trudnički stomak. TRI VELIKE LJUBAVI I ŠESTORO DECE

 

Podsetimo, Robert je u braku sa Dajen Abot dobio ćerku Drenu (51) i sina Rafaela (46), dok je u vezi sa glumicom i modelom Tuki Smit dobio blizance Arona i Džulijana (27). Sa poslednjom suprugom Grejs Hajtauer takođe ima dvoje dece - sina Eliota (25) i ćerku Helen (11). Proslavljeni 79-godišnjak je sa Grejs bio u braku od 1997, a razveli su se 2018. godine, a brakorazvodna parnica nije prošla bez problema. U početku su se svađali nad starateljstvom oko svoje mlađe ćerke Helen, a potom i oko podele novca i imovine.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI