Image
 
Image

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo o najnovijem muzičkom projektu koji je proizašao iz saradnje između talentiranog pevača Kiki Brodajnac i virtuoznog Orkestra Kute JovanovicaOvaj muzički dragulj donosi osvežavajuće interpretacije dobro poznatih narodnih melodija, oplemenjenih jedinstvenim pečatom Kike Brodajnac i virtuoznim izvođenjem Orkestra Kute Jovanovica.

Projekat se ističe svojom svežinom, savremenim pristupom i pažljivo osmišljenim aranžmanima. Kroz ovaj "Cover Mix", Kiki Brodajnac i Orkestar Kute Jovanovica pružaju svojevrsnu revitalizaciju klasičnih numera koje su obeležile istoriju narodne muzike. Njihova strastvena izvedba i jedinstven spoj vokala i instrumenata stvaraju doživljaj koji će vas zaintrigirati i osvojiti od prvog tona.


Woow Music produkcija s ponosom predstavlja ovaj album kao deo svoje posvećenosti očuvanju i promociji prave narodne muzike. "Cover Mix" je dostupan danas, pružajući vam priliku da zaronite u bogatstvo zvuka koji proizlazi iz ove jedinstvene kombinacije talenta i ljubavi prema muzici.


Uživajte u ovom "Cover Mix-u", kreaciji koja spaja tradiciju sa savremenim izrazom, stvarajući nezaboravno iskustvo za ljubitelje prave narodne muzike.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI