Image
 
Image

Saznajemo ko je tinejdžerka koja je uhapšena sa skoro 9 kila droge: I dalje ide u srednju školu



Ona je automobilom marke “Smart” otišla na Kopaonik i od NN lica preuzela jednu crnu putnu torbu u kojoj se nalazilo ukupno 8.5 kilograma marihuane upakovane u 20 paketa i stavila je u prtljažnik navedenog vozila kojim je upravljala J. M. (19) koja je uhapšena sa maloletnicom zbog sumnje da je prenosila opojnu drogu marihuanu koju je preuzela na Kopaoniku i sakrila u auto "Smart", kako Telegraf saznaje, još uvek je učenica srednje škole.

"Ona za tri dana puni 20 godina - povremeno daje časove tenisa. Vanbračni partner sa kojim živi je MMA trener postupak protiv maloletnika se vodi pred sudijom za maloletnike", rečeno nam je. Inače, J. M. je saslušana danas u Višem javnom tužilaštvu i na saslušanju se branila ćutanjem, odnosno iskoristila je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

 

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da osumnjičenoj odredi pritvor do 30 dana da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovila krivično delo. Osumnjičenoj se na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Prema naredbi o sprovodjenju istrage, J.M. je 12. marta ove godine, ona je automobilom marke “Smart” otišla na Kopaonik i od NN lica preuzela jednu crnu putnu torbu u kojoj se nalazilo ukupno 8.5 kilograma marihuane upakovane u 20 paketa i stavila je u prtljažnik navedenog vozila kojim je upravljala, dok se na mestu suvozača nalazilo maloletno lice, protiv kojeg je postupak razdvojen. Prilikom povratka za Beograd osumnjičene su zaustavili policijski službenici SBPOК-a i lišili ih slobode.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI