Image
 
Image

Stigla prelepa vest! Naša paraolimpijka na svet donela devojčicu: Ćerki dala ime koje znači POBEDA!Slikarka i šampionka u paratekvondou, koja se bavi i streličarstvom, Dejana Bačko, rođena je bez ruku, a odavno je odabrala borbu kao model ponašanja i postala predmet divljenja mnogih.

 

 

Sada su Dejana i njen partner Marko Nežić postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Lara, a koje potiče iz grčkog jezika i znači pobeda.

 

Dejana je na svom Instagram profilu, na kom ima više od 87 hiljada pratilaca, podelila fotografiju sa ćerkicom, a njen osmeh govorio je o njenoj sreći i ponosu. - Bože, hvala ti na ovom poklonu - napisala je ona uz objavu, nakon čega su se komentari samo nizali.

 

"Sad si mama sa krilima, beba je prelepa", "Bravo, neka je Lara živa i zdrava", "Čestitamo", bili su samo neki od njih. Inače, Dejana iako ima hendikep u potpunosti normalno obavlja sve svakodnevne obaveze, a sa svojim pratiocima neretko deli kako slika, putuje, trenira. S obzirom da je rođena bez ruku, ona je naučila kako da iskoristi svoje telo na drugačiji način u odnosu na ostale, pa tako na primer četkicu za slikanje drži prstima na nogama.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI