Image
 
Image

"Trag od burme" je pesma koja nosi duboku emotivnost i snažne tekstualne poruke, a Draganina interpretacija donosi novu dimenziju ovoj klasici.U svetu muzike, talent se prepoznaje kroz doslednost u kvalitetu i neprestano iznenađivanje publike. Dragana Zezelj i njen bend, Boki Band, definitivno ispunjavaju ova merila, jer su nedavno predstavili svoj treći projekat za producentsku kuću Woow Music, a ovog puta očarali su nas obradom pesme "Trag od burme" od Kemala Malovcica.

Dragana Zezelj, talentovana izvođačica, koja je već stekla ogromnu popularnost na muzičkoj sceni, ponovno je udružila snage sa Boki Bend-om, njenim vernim saradnicima, kako bi doneli novo muzičko iskustvo publici. Ovaj tim je već postao sinonim za izvanrednu muziku i emocionalno iskustvo.

"Trag od burme" je pesma koja nosi duboku emotivnost i snažne tekstualne poruke, a Draganina interpretacija donosi novu dimenziju ovoj klasici.

Odmah nakon premijere pesme, društvene mreže eksplodirale su komplimentima i hvale na račun izvođača i produkcije. Fanovi su se otvoreno izjašnjavali o tome kako su pesma i izvođači ostavili snažan utisak i emocije koje su izazvali.

"Trag od burme" je trenutno najavljena kao sledeći hit i dodatni uspeh u karijeri Dragane Zezelj i Boki Benda. Woow Music ne prestaje da impresionira svojim izborom talenata i njihovim dostignućima na muzičkoj sceni, a ovaj projekat definitivno potvrđuje njihovu sposobnost da lansiraju hitove.

 


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI