Image
 
Image

TRANSRODNA ALINA NAPUSTILA ZVEZDE GRANDA! Od početka bila u centru pažnje, nakon KONAČNE odluke se obratila žiriju



Alina Juhart ispala je u petom krugu takmičenja Zvezde Granda, a nakon odluke žirija da ne nastavi dalje takmičenje poslala je svima snažnu poruku.

Alina Juhart, transrodna pevačica iz Maribora, privukla je veliku pažnju već prvim pojavljivanjem na sceni Zvezda Granda, kako svojim izgledom, tako i svojom životnom pričom. Međutim, takmičenje je za nju gotovo, a tako je odlučio žiri ovog muzičkog projekta.

Alina je briljirala u dosadašnjim krugovima, ali u petom krugu je na iznenađenje mnogih ispala iz takmičenja. Predstavila se pesmama "Replay" i "Martini", a uprkos upečatljivim kostimima i šou na sceni, žiri je izglasao da ne prođe dalje. Dobila je samo dva glasa, i to od Viki Miljković, a završnu reč dao je Saša Popović.

"Bili ste vrlo interesantni, vrlo zanimljivi, televizijska publika je uvek reagivala na vas, imali smo velike šerove i rejtinge, ali žiri je ovog puta ovako presudio i to je za vas kraj ovog takmičenja", poručio je Popović, pa se svima obratila i Alina.

"Ja sam svima prezahvalna na predivnom iskustvu, moja poruka je oduvek bila i zauvek će biti ljubav. I idemo dalje, širimo ljubav. Hvala svima", poručila je pevačica, koja je scenu delila sa miljenikom Đorđa Davida, za kojeg je ovo takođe bio kraj takmičenja.

Video:


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI