Image
 
Image

TRENER SC DERBIJA NAKON SENZACIONALNE POBEDE: Žakelj otkrio kako su Podgoričani ŠOKIRALI Partizan!



Košarkaši Studentskog centra napravili su pravu senzaciju i savladali Partizan na gostovanju u prvoj utakmici četvrtfinala plej ofa ABA lige rezultatom 84:83.

Trener Podgoričana Andrej Žakelj bio je presrećan nakon podviga svoje ekipe.

"Još je sve jako sveže. Ja moram da čestitam momcima. Mi smo poslednju utakmicu igrali pre mesec dana što se tiče ABA lige. Tako da nije bilo lako da održimo fokus i trening. Kao što spominjem skoro svaku utakmicu, ovi momci imaju karakter i to ih spašava. Nedostatak kvaliteta, stave u borbu. Radimo puno i mnogo. Vidi se napredak ove dve godine. Već je bio plasman u plej-of velika nagrada za naš klub i pogotovo igrače, a ovo još veće. Protiv ovakve ekipe kakav je Partizan. Ovom prilikom im čestitam za sezonu u Evroligi, neverovatno", rekao je Žakelj.

Otkrio je šta je rešilo pobednika.

"Mojim momcima čestitam. To se vidi u skoku. Mislim da je to glavna stvar na ovoj utakmici koja je išla nama u korist. Danas malo slavimo, a sutra opet u dvoranu. čeka nas druga utakmica, nema opuštanja. Ova utakmica je odlična za navijače, za ljude koji su bili u publici. Ovo je bila prva utakmica, idemo po drugu", zaključio je Žakelj.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI