Image
 
Image

UMESTO MENE FERARIJA, DOVELI STARU OPEL MAŠINU! Karleuša raspalila po Zvezdama Granda - "Ja sam se krvavo borila..."Jelena Karleuša komentarisala trenutnu situaciju u Zvezdama Granda.

Proteklog vikenda cela Srbija je uverila da od nove sezone Zvezda Granda još uvek nema ništa. U terminu rezervisanom za ovo popularno muzičko takmičenje emitovan je konkurentski šou "Nikad nije kasno", ali je ubrzo usledio preokret, te je produkcija najavila početak snimanja koji je zakazan za 26. septembar.

Dok se obavljaju audicije za ovu sezonu takmičenja, mnoge je zanimalo šta o, kako se spekulisalo "krizi" ovog takmičenja misli Jelena Karleuša, koja je dugi niz godina sedela na mestu na kojem ju je zamenila Svetlana Ceca Ražnatović. Ovim povodom Karleuša se oglasila na svom Instagramu:

"Povodom stalnih poziva novinara sa željom da prokomentarišem krizu u Zvezdama Granda, mogu samo da kažem da mi je ljudski negde žao što je takav legendarni format za samo jednu sezonu doživeo sunovrat.

Nadam se da će Saša uspeti da nađe rešenje, jer je on uvek bio sposoban i hrabar, iako je direktno odgovoran za ovakav pad rejtinga pogrešnim odabirom i lošim poslovnim potezom. Pitaju me da li likujem, moj odgovor je 'ne', jer sam se krvavo borila da ZG dožive svoj zenit i žao mi je što se ovo desilo", započela je ona, pa nastavila: "Neki ljudi jednostavno nisu za šou, nemaju magiju, harizmu i intelekt potreban za najveće rejtinge i gledanost.

Nažalost, mojim odlaskom ZG su izgubile plejmejkera i moćan motor koji je pokretao čitavu tešku mašinu. Na svojim leđima nosila sam teško breme i sve se lomilo na meni, ali smo bili efektivan tim.

Ostalim članovima žirija je mojim odlaskom presečena žila kucavica i oni se nisu oporavili do kraja sezone. Umesto Ferarijevog motora, u bolid se ne stavlja stara Opelova mašina, koja istina manje troši, ali prolazi poslednja kroz cilj u trci za glavnu nagradu.

Saši i Zvezdama Granda želim da isplivaju iz svega, ali to je jedino moguće, ako se oslobode teškog kamena koji vuče ka dnu", napisala je Karleuša na Instagramu.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI