Image
 
Image

VANREDNO STANJE U "ZADRUZI" ZA VREME PROSLAVE VASKRSA! Filip Car psovao i pretio Aleksandri pred svima, izgovorio zastrašujuće rečiZadrugari su se okupili kako bi proslavili katolički Vaskrs, a Filip Car je tom prilikom dobio pomračenje uma jer je njegova devojka Aleksandra Nikolić kasnija, zbog čega je počeo da urla na nju.

U Beloj kući došlo je do haosa između Filipa Cara i Aleksandra Nikolić i na današnji dan, kada katolici slave Vaskrs. Filip je čekao Aleksandru da se spremi i dođe da zajedno proslave, međutim ona je kasnila, što je njega potpuno isteralo iz takta.

 

 

- Hajde po malo, do katoličkog Božića ćeš doći, do srpskog Vaskrsa ćeš doći. Pu je**m ti. O Hriste Isuse, dragi. Je**m ti dan krvavi i svaki praznik koji sam ovde proveo. Ista si kao ovi degenerici ovde, sat i po vremena se spremaš, ja te čekam, pet puta sam došao po tebe - besneo je Car. - Ti si sad nervozan - smirivala ga je Nikolićeva.

 

- Ne, super sam volje danima, pa i tebe treba da čekam. Tako ću i ja za tvoj praznik, i ja ću se dva sata oblačiti za tvoj Vaskrs - govorio je on.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI