Image
 
Image

ZATVOREN LOKAL KOJI REKLAMIRA BAKA PRASE! Inspekcija zapečatila restoran brze hrane, evo i zaštoLokal brze hrane u Novom Sadu koji reklamira Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, zatvoren je i zapečaćen, kako navode domaći mediji.

Inspektori su naveli da su utvrdili „niz sanitarno-higijenskih nedostataka“. U zapisniku o inspekcijskom nadzoru se navodi da je sanitarni inspektor konstatovao da u objektu nije uspostavljen sistem bezbednosti hrane HAACP, da nije bilo termometra za merenje temperature, i da je pakovanje mesa bilo direktno na podu.

Kako dalje prenose mediji, sanitarna inspekcija je potom poslala obaveštenje i inspekciji rada jer je osoba koja je prisustvovala nadzoru izjavila da je menadžer objekta, međutim, nije posedovala validan ugovor o radu.

Iz firme koja vodi ovaj lanac restorana navode da je inspekcija "postupala neprofesionalno".

Oni su potom dodali, da je problem nastao sa prijavom zbog hrane "neprimerenog oblika".

Sanitarna inspekcija je navodno navela da će "u vezi sa neprimerenim oblikom hrane koja se pravi i uslužuje" u objektu obavestiti Ministarstvo unutrašnjih poslova i nadležno tužilaštvo.

Inače, iako je Baka Prase bio na otvaranju ovog restorana u Novom Sadu i objavljuje snimke o restoranu na svom Jutjubu, on se ne navodi kao vlasnik, niti kao odgovorno lice preduzeća pod čijim imenom posluje ovaj restoran.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI