Image
 
Image

ZVEZDE FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILE DA LI GLUME VRHUNAC NA SNIMANJU: Ovo pravilo MORA da se poštuje, a NIKAD ne biste provalili!Mnoge zanima kako se stvari odvijaju iza kulisa kada je p*rnografija u pitanju. Zvezde filmova za odrasle nekoliko puta su govorile o svom poslu - kako izgleda jedan dan na snimanju, ali i najteže i najčudnije scene. Kada je 2015. u Kanu predstavljen kontroverzni dokumentarac o radu mladih devojaka u amaterskoj p*rno-industriji, brojne glumice otkrile su istinu o orgazmu.

S obzirom na to da je oduvek vladalo mišljenje da je p*rnografija usmerena na ispunjenje muških fantazija i da žene u njoj ne pronalaze zadovoljstvo, one su otkrile cake po kojima možete da primetite da li su stvarno doživele vrhunac ili ne.

 

Na pitanje da li glume orgazam, glumice su ovako odgovarale: "Lično se trudim da svaki orgazam bude stvaran, želim da to iskustvo bude stvarno za gledaoce. Ako ništa, barem se trudim da izgleda stvarno. Najlakši način da odredite jesam li doživela vrhunac ili ne jeste crvenilo. Ženama krv navre u lice i područje grudi. Cirkulacija ne može da se odglumi", rekla je Džena Džej Ros, prenosi Mondo."Najčešće je reč o potpunoj glumi. Pod pritiskom ste, okruženi svetlima, kamerama, ljudima koji vas gledaju, razmišljate kako izgledate… Ako kojim slučajem i dođe do orgazma, verujte da to i nas glumice skroz iznenadi", otkrila je Bruklin Čejs.

 

"Za mene, da bih doživela orgazam, mora da postoji vrsta opuštenosti koja dolazi iz emocionalne povezanosti. Seks je dobar, seks je zabavan, ali što sam starija i imam više iskustva u ovoj industriji, sve više i više glumim", objasnila je Kiti Strajker. "Uradila sam to nekoliko puta. Ponekad, ako me on oralno zadovoljava, koliko god mi odgovaralo, osećam da neću svršiti. Tada se glumom ubrzaju stvari", dodala je Bruklin Čejs."Kad u stvarnosti doživljavam orgazam, ja sam tiha, a to ne izgleda baš dobro na sceni.

 

Zato često preterujem sa stenjanjem i uzdasima. Ponekad glumim da bih stvar privela kraju. Ne doživljavam lako orgazme, za to mi je potreban partner kog volim", priznala je Niki Delano. "Bila sam dugo s jednim partnerom s kojim sam, nažalost, morala mnogo da glumim, gotovo svaki put. Na kraju sam pukla i rekla mu istinu kako me uopšte ne zadovoljava u krevetu, iako sam pokušala da mu dam tačna uputstva. Mislim da on prosto nije mario za moje zadovoljstvo, nije hteo da se potrudi", rekla je Kajla Džejn Denger.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI